Hieronder vind u een overzicht met de sponsoren van BV Voorne. Door op de afbeelding te klikken zult u gelijk worden door gelinkt naar de website van de sponsor.

 

 

 

Cable Partners B.V.
Venneveld 34
4705 RR Roosendaal

Cable Partners is opgericht in 1995 als handelsonderneming in elektriciteitskabels en toebehoren. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. Onze succesfactor is de tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren. Om dit te bereiken beschikken wij over een breed en diep assortiment elektriciteitskabels. Van kabels voor alarminstallaties tot halogeenvrije installatiekabels.     

 

 

JJ-Sport
Nobelstraat 7
3231 BA Brielle

Bij JJ Sport kunt u terecht voor onder andere voetbal, tennis, basketbal, volleybal, squash, badminton, running, aerobic, fitness, spinning, wielrennen, gymnastiek/dans en zwemmen. Verder ook een assortiment sportieve vrije-tijdskleding en sportaccessoires.

 

 

Tuinderij Vers B.V.
Kloosterweg 2
3232 LC Brielle

Tuinderij Vers is een moderne groentesnijderij gespecialiseerd in het bewerken van verse groenten en fruit.
Daarbij moet worden gedacht aan panklare groenten, die vrijwel zonder verdere bewerking door de consumenten bereid kunnen worden, zoals slamixen, rauwkosten, roerbakmixen en fruitsalades. 

 

 

Maerlant
Hossenbosdijk 14-16
3232 PX Brielle

Het Maerlant is een school voor openbaar voortgezet onderwijs en valt onder het bestuur van de stichting Galilei.

 

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van BV Voorne? Kijk voor de mogelijkheden in ons Sponsorplan.

Mocht u vragen of andere sponsor ideeën hebben stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..